Ansøgninger

Ansøgninger

Har du et specifikt drømmejob, du gerne vil sætte dit navn på? Eller har du bare søgt et utal af jobs uden at blive udvalgt til en samtale? Så kan jeg hjælpe dig med at sælge dig selv endnu bedre.

Til dagligt rådgiver jeg jobsøgende i at skrive ansøgninger, der virker. Jeg hjælper med alt fra at selektere indholdet i ansøgningen til argumentation og korrektur.

Når du søger nyt job, har du mindre end en side til at overbevise en potentiel arbejdsgiver om, at du naturligvis er den rette kandidat til jobbet. Derfor er det så vigtigt at sende en velskrevet og argumenterende ansøgning, da den er nøglen til at vinde jobbet.

Flere og flere søger efter professionel hjælp, så de er sikre på at virke overbevisende i deres ansøgning. At de ikke kommer til at virke sjuskede, fordi de ikke har styr på at sætte kommaer, er ordblinde eller bare gerne vil have en ansøgning, der virker sammenhængende, argumenterende og velskrevet.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har brug for hjælp – også hvis det haster. Jeg er altid til at træffe på telefon: 61 77 76 60

“I forbindelse med min jobsøgning var Trines hjælp uundværlig. Hun havde et skarpt blik for, hvordan jeg kunne opbygge min ansøgning og kom med gode råd til, hvordan jeg kunne fremhæve de ting, jeg gerne ville have i fokus. Og med Trines hjælp blev mit mål på tilfredsstillende vis indfriet – jeg fik god sparring i processen og et nyt job!”

Projektleder Anita Kjølbæk

-“Trine er super kompetent, og har øje for den mindste detalje – både grammatisk, retorisk og indholdsmæssigt. Hvis en indholdsmæssig pointe derfor ikke fremstår tydelig, er Trine exceptionel til at foreslå at pointen uddybes eller omformuleres.

Kommunikationsmedarbejder Maria Rasmussen

Workshoppen: Skriv dig til et job

Jeg tilbyder både workshops i kommune-, a-kasse- og fagforeningsregi.

På mine workshops benytter jeg mesterlære som strategi, da udbyttet simpelthen er det bedste. Ansøgere lærer langt mere af at arbejde med deres egne ansøgninger, da det gør workshoppen mere relevant og vedkommende. I løbet af workshoppen vil kursisterne udvikle forståelse for, at en god ansøgning faktisk er et håndværk, som alle kan lære at mestre. Men det kræver naturligvis øvelse, teknik og grundighed.

På workshoppen bruger vi en del tid på at kigge andre ansøgere over skuldrene. Vi snakker om, hvad virker godt, og hvad der virker mindre godt – og hvorfor. Workshoppen er en god blanding af samtale, gruppearbejde, individuelt arbejde og så underviserinput.

På mine workshops er der altid et slutprodukt – nemlig den ansøgning, som kursisterne ønsker at arbejde med.

Det siger mine kunder om mig:

“I forbindelse med min jobsøgning var Trines hjælp uundværlig. Hun havde et skarpt blik for, hvordan jeg kunne opbygge min ansøgning og kom med gode råd til, hvordan jeg kunne fremhæve de ting, jeg gerne ville have i fokus. Og med Trines hjælp blev mit mål på tilfredsstillende vis indfriet – jeg fik god sparring i processen og et nyt job!”

Anita Kjølbæk (Projektleder)

“Trine er super kompetent, og har øje for den mindste detalje – både grammatisk, retorisk og indholdsmæssigt. Hvis en indholdsmæssig pointe derfor ikke fremstår tydelig, er Trine exceptionel til at foreslå at pointen uddybes eller omformuleres.

Maria Rasmussen (Digital excellence hos Falck)

“Trine har forfattet en meget velskrevet og flot advertorial for spilfirmaet Mystery Makers. Jeg er virkelig glad for Trines arbejde og imponeret over, hvor god hun er til at indfange stemningen og levere en malende beskrivelse af vores koncept. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at arbejde sammen med Trine.”

Vicedirektør Christian Irgens (Mystery Makers)

“Trine har sørget for at lave nogle fantastiske tekstopgaver for vores webshop. Trine forstår virkelig at tænke salg ind i de tekster, hun producerer. Hun er den helt rigtige tekstekspert at hyre ind, hvis man vil have styr på kommunikationen.”

Direktør Henrik Kloster (Satana.dk)