Om Trine

Uddannelsesbaggrund og erfaring

Jeg har en kandidatuddannelse fra Københavns Universitet med speciale i fagene kommunikation, retorik og kulturjournalistisk.

I dag driver jeg Danske Taleskrivere, hvor vi har specialiseret os i at skrive, rette og rådgive om taler til både private og erhvervslivet. Derudover tilbyder vi at holde workshops på folkeskoler, gymnasiale uddannelsesinstitutioner, forvaltninger, kommunikationsafdelinger og på lederseminarer.

Alle der ønsker at blive bedre til at holde taler, oplæg eller præsentationer vil opleve, hvor meget de faktisk kan rykke sig, når blot de får de rigtige retoriske værktøjer.

Anden erfaring:

  • 2011: Journalist på Psykiatritopmødet
  • 2010: Undervist skoleelever i retorik (Projekt i Københavns Kommune)
  • 2007: Vallekilde Højskole på journalist- og retorikforløb
Danmarks bedste taleskriver

Trine Bitsch driver til daglig rådgivningsvirksomheden Danske Taleskrivere. Hos Danske Taleskrivere kan du blandt andet bestille taler, få rådgivning i taleskrivning og købe workshops, der ruster dig i din mundtlige kommunikation.

Det siger mine kunder om mig:

“I forbindelse med min jobsøgning var Trines hjælp uundværlig. Hun havde et skarpt blik for, hvordan jeg kunne opbygge min ansøgning og kom med gode råd til, hvordan jeg kunne fremhæve de ting, jeg gerne ville have i fokus. Og med Trines hjælp blev mit mål på tilfredsstillende vis indfriet – jeg fik god sparring i processen og et nyt job!”

Anita Kjølbæk (Projektleder)

“Trine er super kompetent, og har øje for den mindste detalje – både grammatisk, retorisk og indholdsmæssigt. Hvis en indholdsmæssig pointe derfor ikke fremstår tydelig, er Trine exceptionel til at foreslå at pointen uddybes eller omformuleres.

Maria Rasmussen (Digital excellence hos Falck)

“Trine har forfattet en meget velskrevet og flot advertorial for spilfirmaet Mystery Makers. Jeg er virkelig glad for Trines arbejde og imponeret over, hvor god hun er til at indfange stemningen og levere en malende beskrivelse af vores koncept. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at arbejde sammen med Trine.”

Vicedirektør Christian Irgens (Mystery Makers)

“Trine har sørget for at lave nogle fantastiske tekstopgaver for vores webshop. Trine forstår virkelig at tænke salg ind i de tekster, hun producerer. Hun er den helt rigtige tekstekspert at hyre ind, hvis man vil have styr på kommunikationen.”

Direktør Henrik Kloster (Satana.dk)