Priser på taleskrivning

Skal du holde dit livs tale?

Lad mig skrive eller rette din tale igennem for dig. På den måde undgår du unødvendig præstationsangst og mulighed for at nyde oplevelsen til fulde.

Hvis du hyrer mig, så er du garanteret fuld diskretion. Det betyder, at det suverænt er dig, der afgør om andre skal vide, at du har fået professionel hjælp til talen. Jeg har allerede skrevet over 850 taler indenfor enhver tænkelig genre, så jeg har ekspertisen til at gøre din tale uforglemmelig. Det gælder uanset, om du vil have skrevet en rørende bryllupstale, en humoristisk fødselsdagstale eller en overbevisende politisk tale.

Få rettet eller skrevet talen

Det er både muligt at hyre mig til at rette din tale eller skrive den for dig. Når jeg bliver spurgt, anbefaler jeg dog typisk, at mine kunder lader mig skrive talen fra bunden. Det kan sagtens fungere fremragende, når jeg retter noget, du allerede har skrevet, men talerne bliver typisk bedre, når jeg har mulighed for at præge talen fra starten og yde rådgivning om, hvordan den indholdsmæssigt bør skrives. Gode taler er personlige, så derfor skriver jeg først talen efter et grundigt interview.

PLAN - PRICE

Description

FÅ RETTET DIN TALE

- Du skriver selv en tale
- Jeg retter den professionelt igennem

FÅ SKREVET DIN TALE

- Jeg interviewer dig grundigt over telefon eller mail

- Vi udarbejder sammen stikord og idéer
- Du får skrevet en professionel tale

- Du får råd og vejledning i at holde en god tale

Sådan foregår samarbejdet

Når jeg skriver taler, så prioriterer jeg at gøre dem så personlige som muligt. De bedste taler er nu engang dem, der taler til følelserne. Det kan kun opnås ved at bruge personlige anekdoter. Derfor plejer jeg altid at interviewe mine kunder grundigt, inden jeg går i gang med at skrive. Nogle foretrækker at tage et interview over telefonen, mens andre af mine kunder hellere vil skrive svarene ned. Det spiller ingen rolle for mig, om vi tager en lang samtale, eller om du skriver en masse stikord ned til mine spørgsmål. Jeg lader altid mine kunder afgøre, hvilken form der passer bedst til dem.

Når jeg har skrevet og afleveret din tale til dig, så forklarer jeg om de retoriske valg, jeg har truffet. Og en sjældent gang kan der være noget, der skal rettes til, og det gør jeg naturligvis også gerne. Indimellem spørger nogle af mine kunder mig om, hvad vi gør, hvis man ikke er tilfreds med talen. Til det kan jeg kun sige, at jeg indtil videre ikke har haft en kunde, der ikke har været tilfreds med det endelige resultatet.

Priser på taler

Vil du have hjælp til at gøre din tale uforglemmelig?

Hvorfor skal jeg hjælpe dig?

Jeg har siden, jeg blev færdiguddannet fra København Universitet i 2012, arbejdet som professionel taleskriver. Først igennem en årerække på Holbæk Kommune, hvor jeg blandt andet havde ansvaret for borgmestertalerne samt en række andre politiske taler. Efter jeg er blevet selvstændig, har jeg arbejdet meget bredt med taler. Jeg har skrevet taler til konferencer, bestyrelsesmøder, politiske taler for organisationer og ikke mindst et stort udvalg af lejlighedstaler. Det glæder alt fra jubilæer, bryllupsfester til runde fødselsdage. Derfor er jeg blandt de taleskrivere i Danmark, der har den suverænt bredeste erfaring med taler. Det betyder, at jeg ved, hvad der virker, når man stiller sig op for at tage ordet.

Hjælp til at få sat ord på de vigtigste begivenheder i dit liv

Det kan være svært at finde de rigtige ord, der matcher store begivenheder i tilværelsen. Det kan være til brylluppet, jubilæet eller som ekspert på en konferencen. Men det er jo heller ikke så mærkeligt, at det kan være svært, fordi det er en øvelse, som de færreste er særlig hjemmevant i. Selvom mange af er vant til at skrive, så er det noget helt andet at skrive taler. For taler kobler samtalekunsten og skriftkulturen sammen, og det er de færreste, der har erfaringen til at gribe opgaven an på en overbevisende måde.

Få skrevet en personlig tale, der får dig til at shine

Hvis du vil holde en god tale, er det en forudsætning, at den er personlig. Hvis man ikke kan mærke dig som taler, så kan du heller ikke røre publikum. Det er derfor afgørende, at vi i fællesskab finder de bedste anekdoter og historier frem, som vil få dig til at stråle som taler. Det har også den fordel, at der næppe vil være nogen, der opdager, at du har fået hjælp til at skrive talen. Medmindre du selv beslutter dig for at fortælle det.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for hjælp til din næste tale. Du kan skrive på info@trinebitsch.dk eller ringe på tlf. 61777660.

 

Kontakt mig i dag: