Korrektur

Brug for at få rettet din tekst?

Har du brug for at få rettet din tekst? Det kan være dit speciale, din ansøgning eller din rapport, som du har brug for hjælp til at få rettet igennem. I alle tilfælde så er jeg parat til at hjælpe dig.

Til dagligt arbejder jeg med tekst og tekstproduktion, så derfor har jeg både den teoretiske og praktiske erfaring til at gøre din tekst saglig, overbevisende og korrekt.

Men der er mange forskellige måder at rette tekster på. Derfor er det vigtigt, at du som kunde beslutter dig for hvilken eller hvilke typer rettelser, du forventer, din tekst skal gennemgå.

Der er overordnet set tre niveauer, jeg kan rette din tekst på:

  • Jeg kigger helt overordnet på argumentationen i din tekst. Virker teksten overbevisende nok, eller er den postulerende?
  • Jeg kan kigge på strukturen – er der en rød tråd igennem teksten? Hænger sætninger og afsnit ordentligt sammen? Når jeg bliver bedt om at rette strukturen i en tekst, kan det ofte være nødvendigt at rette på rækkefølgen af både sætninger og afsnit, så argumentationen virker logisk og flydende.
  • Endeligt kan jeg rette de enkelte ord og kommaer, så du undgår stavefejl og grammatiske fejl.

Når jeg retter korrektur, er det naturligvis altid med stor respekt for mine kunders ønsker. Vi aftaler altid på forhånd hvilke forventninger, du har til mig.

korrektur på tekster og opgaver

Det er vanskeligt at rette egne tekster, fordi man selv kender dem så godt, som man gør. Det er derfor ikke altid, man læser det, der faktisk står, men derimod ofte det, der skulle.

Tilfredse kunder har højeste prioritet

Det er normalt, at jeg følger op på mine kunders forventninger. Jeg sikrer mig altid, at der også er tilfredshed med de rettelser og justeringer, som jeg foretager. Min opgave er først færdig, når mine kunder er tilfredse med deres tekster. Og her er en tæt dialog et vigtig værktøj, som jeg altid benytter mig af.

“Trine rettede min bacheloropgave igennem med meget præcision ud fra en høj skriftlig faglighed.”

Pædagog, Margarita Cannarsa

“Hos MerKant har vi brug for at aflevere perfekte opgaver til vores kunder, og Trine hjælper os med at rette alt igennem. Så undgår vi små, dumme fejl.”

Rasmus Høgly, ejer af mediebureauet MerKant.dk

“Auto Show Denmark er landets største bilshow, og vi har haft super god hjælp af Trine til alt med tekster. Både i markedsføring, på sociale medier og vores pressemeddelelser, hvor Trine sørgede for at rette og læse korrektur på alt.”

Martin Poorhamidi, arrangør af Auto Show Denmark

“Trine læste korrektur på min bacheloropgave, hvor hun med sans for detaljerne rettede min opgave med præcision kombineret med brugbar respons. Jeg vil bestemt benytte mig af Trines kompetencer igen, da jeg føler mig tryg ved hendes strukturerede og professionelle overblik.”

Rikke Sørensen, kommunikationsstuderende på Københavns Universitet