Taleskrivning.

Vil du gerne imponere med din tale?

Lad mig skrive eller rette din næste tale, så du fremstår empatisk, troværdig og selvsikker, næste gang du skal tale foran andre.

Som taleskriver med over 10 års erfaring ved jeg, at taler kun er overbevisende, når de er personlige. Derfor vil et samarbejde med mig bygge på tæt sparring, så talen opnår den perfekte balance mellen det personlige, professionelle og autentiske. Vi sætter ikke det sidste punktum, før du er hundrede procent tilfreds med talen.

Så ræk ud til mig allerede i dag, så hjælper jeg dig med at skrive den tale, du altid har drømt om at holde. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Model 1 - få rettet din tale:

Få redigeret eller færdigskrevet den tale, du selv har skrevet eller er i gang med at skrive. Det sikrer dig en tale, som er professionel at lytte til og behagelig for dig at holde.
Pris fra 999 kr.

Model 2 - få skrevet en tale:

Trine skriver din tale helt fra bunden. Den baseres på dine anekdoter og nøgleord efter et grundigt interview med dig – via telefon eller et personligt møde. Du tilbydes desuden vejledning og rådgivning i at holde tale på en tryg og effektiv måde.
Pris fra 2.899 kr.