Kursus og workshops tilpasset dit behov

Jeg skræddersyer kurser og workshops, der gør dig bedre til at skrive og holde tale. Hvad end du er leder, kommunikationsmedarbejder eller underviser, der drømmer om at ruste dine elever til at blive bedre til at forstå mundtlig kommunikation.

Jeg tilpasser en workshop helt efter jeres behov og niveau. På workshoppen vil omdrejningspunktet være at fremstille gode, mundrette taler eller oplæg ved at forstå og bruge helt konkrete retoriske teknikker.

Et mundtligt oplæg bygger på principper fra en god tale

Du kender det helt sikkert godt fra din hverdag. Der er nogle mennesker, som er født til at stå på en scene foran andre mennesker og underholde. Andre bliver let nervøse og tilegner sig af denne grund typisk nogle uheldige vaner, der forstærker denne nervøsitet.

Holder tale foran forsamling af mennesker

At blive en god taler kræver øvelse. Det er de færreste, der er født til at stå på en scene. Men med de rette teknikker går det hele meget lettere.

Jeg udbyder i min rådgivningsvirksomhed Danske Taleskrivere en workshop eller et kursus i taleskrivning, som gør dig bedre til at holde tale eller oplæg. Vi tager nænsomt fat i de dårlige vaner, som vi får tillagt efter et langt skoleliv og arbejdsliv. Et godt oplæg bygger på de principper, vi kender fra talekunsten, og det kan udnyttes, når du skal stå foran andre og tale. Det gælder både i skolesammenhæng, men bestemt også på din arbejdsplads.

Bliv en bedre taler med kurser i taleskrivning

Det skal være sjovt, rart og uformelt at blive bedre til at holde oplæg og tale. Med en workshop med mig ved roret, sørger jeg for at skabe et trygt undervisningsmiljø, hvor vi tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og kompetencer. Tryghed er kernen til at blive en bedre taler. Kun hvis vi slapper af, kan vi lære at blive opmærksomme på, hvor meget vi hver især egentlig ved om mundtlig kommunikation, fordi vi hele tiden bliver konfronteret med den.

At blive en god taler, kan du bruge i samtalen

Vi bliver dagligt udfordret på vores kompetencer i mundtlige kommunikation. Men det er ikke altid, vi er opmærksomme på det.

At være en god taler er en gave til mundtlige eksaminer

Det er langt fra alle uddannelsesinstitutioner, der arbejder strategisk med at ruste deres elever og studerende til at blive mere trygge og bedre til at navigere under mundtlige eksaminer. Det kan en workshop i at holde tale hjælpe jer med. Jeg skræddersyer en workshop, der tager udgangspunkt i netop de konkrete udfordringer, som I oplever.

Det kan eksempelvis være nervøse elever, der skal lære teknikker til at håndtere den. Det kan være forberedelsen eller hele forståelsen af, hvad der er vigtigt, når vi kommunikerer mundtligt. Gestik, mimik, artikulation eller noget helt fjerde.

Faste kurser og workshops hos Danske Taleskrivere

I min rådgivningsvirksomhed, Danske Taleskrivere, har vi også faste kurser og workshops, der er designet til enten at lære at holde tale eller lære at skrive tale. Kurser og workshops i Danske Taleskrivere-regi starter på 5.999 kroner for et forløb på 7 timer.

Jeg ser frem til at indlede en dialog med jer og komme med et tilbud på, hvordan vi kan løfte jeres mundtlige kommunikation.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig på info@trinebitsch.dk eller tlf. 61777660.

 

Du kan også skrive til mig her: