Online tekster

Mangler du hjælp til at gøre din webshop eller forretning mere synlig på nettet, skal du vælge mig som samarbejdspartner. Jeg har specialiseret mig i at skrive SEO-tekster, advertorials og native ads, der alle har til formål at gøre virksomheder mere synlige på nettet.

Jeg har arbejdet professionelt med sociale medier igennem flere år, så derfor ved jeg, hvor afgørende rubrikken er for, om en artikel får et videre liv på de sociale medier.

Jeg sørger altid for at rubrikkerne enten skaber nysgerrighed, guider eller appellerer til modtagernes følelser, så indholdet virker vedkommende. Jeg har styr på alt fra argumentation til nyhedskriterier og gør altid meget ud af at dosere appelformerne, så det virker troværdigt i det pågældende medie.

Så søger du en professionel SEO-, advertorial- eller native ad-partner, er jeg altid til at fange på info@trinebitsch.dk eller 61 77 76 60.

“Trine har forfattet en meget velskrevet og flot advertorial for spilfirmaet Mystery Makers. Jeg er virkelig glad for Trines arbejde og imponeret over, hvor god hun er til at indfange stemningen og levere en malende beskrivelse af vores koncept. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at arbejde sammen med Trine.”

Vicedirektør Christian Irgens (Mystery Makers)

“Trine har sørget for at lave nogle fantastiske SEO-artikler og advertorials for vores shop. Trine forstår virkelig at lave content til sociale medier. Hun er den helt rigtige kommunikationsekspert at hyre ind, hvis man vil være mere synlig på nettet.”

Direktør Henrik Kloster (Satana.dk)