Få professionel hjælp til din næste tale

Har du brug for en tale, der lever op til alle retorikkens grundprincipper, så er jeg den rigtige til at skrive din næste tale. Som professionel taleskriver ved jeg, hvor personlige taler er – og at det ikke er nogen let opgave at uddelegere til en tredjepart.

En god tale er først god i det øjeblik, den bliver personlig. Derfor garanterer jeg dig, at din tale også vil være din, efter jeg har haft fingrene i den og fået den til at leve op til alle retorikkens formalier.

Som tidligere borgmester-taleskriver har jeg allerede skrevet massevis af politiske taler, men jeg har naturligvis også skrevet en stor mængde lejlighedstaler. Jeg har den teoretiske og praktiske erfaring, der gør, at din tale vil virke overbevisende, ægte og ikke mindst tilpasset den situation, den skal holdes i.

Har du brug for at lære at holde taler, er det også mig, du skal kontakte. Jeg har trænet både chefer og kollegaer i at bruge deres stemme, artikulation og tale på den bedst mulige måde.

Der er flere muligheder for et taleskriver-samarbejde:

  • Model 1: Jeg retter den tale, som du selv har skrevet.
  • Model 2: Jeg skriver talen ud fra dine anekdoter, stikord og interview – og giver dig gode råd og vejledning til at holde dit livs tale.

Det er vigtigt for at få det bedst mulige samarbejde, at du gør dig klart, hvad du ønsker min hjælp til, så talen og vores samarbejde bliver præcis, som du ønsker det. Kontakt mig for en snak om mulighederne.

Er du i tvivl om, hvilken hjælp du vil have? Lad os tage en snak om dine behov. Jeg skal nok tilpasse en model, der passer præcis til dig.

Hjælp til alt fra bryllupstalen til den politiske tale

De fleste mennesker bliver på et tidspunkt i tilværelsen stillet over for den opgave at skulle holde en tale. Det kan være i anledning af et bryllup, en rund fødselsdag eller det kan være det faglige oplæg på jobbet. Men det kan godt være en vanskelig opgave at kaste sig over, hvis man ikke har erfaringen eller de faglige forudsætninger. Derfor har jeg dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe andre med at skrive og holde bedre taler.

Kontakt Trine Bitsch

Diskret hjælp til din næste tale

Det kan føles sårbart at få hjælp af en taleskriver. Men det behøver det ikke være. Jeg lægger meget vægt på, at samarbejdet kan foregå i fuld diskretion, og at talen til enhver tid bliver din. Talen er altså hundrede procent personlig. Den vil altid tage udgangspunkt i dine anekdoter, historier og inputs. Det betyder, at ingen nogensinde vil opdage, at du har fået hjælp til at skrive din tale. Medmindre du selv beslutter dig for at afsløre det.

Taleskriver Trine Bitsch - anonym hjælp til taleskrivning

Du kan være helt sikker på, at hjælpen forbliver diskret, hvis du søger hjælp hos mig eller Danske Taleskrivere.

Og hvis du er i tvivl om, hvad du skal sige i din tale, så fortvivl ikke. Jeg skal nok hjælpe dig på rette vej. Igennem en tæt dialog og et grundigt interview sørger jeg for at afdække de personlige historier, der altid er fundamentet for en vellykket tale.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for hjælp til din næste tale. Du kan skrive på info@trinebitsch.dk eller ringe på tlf. 61777660.

Få skrevet din næste tale af Trine Bitsch

Ønsker du en professionel tale, der stadig er dybt personlig? Så kontakt mig eller min rådgivningsvirksomhed Danske Taleskrivere.

 

Masser af glade kunder

Her kan du se, hvordan andre af mine kunder har reageret på de taler, jeg har skrevet for dem.

”Så er vi tilbage til hverdagen, efter et vidunderligt bryllup og ditto bryllupsrejse! Vil endnu en gang bare sige tusind tak – fik SÅ meget ros for den tale ☺ TAK!”

Anonym brud

”Du er simpelthen god! Tusind tak.”

Respons fra foredragsholder

“Hold da helt op – du er da bare helt vildt dygtig! Jeg er virkelig imponeret over dit helt fantastisk profesionelle arbejde og den måde, du har fået ændret talen på. Talen er virkelig blevet så indbydende, sjov og super flot med den røde tråd hele vejen igennem!”

Feedback fra erhvervsleder i stor, dansk virksomhed

”Fantastisk god tale – jeg er meget imponeret! Det er lige efter ønske – helt utroligt så godt du rammer mine ønsker på trods af den korte indledende snak. TAK. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre brug af dig.”

Anonym brudgom

”Som sagt 1000 tak for en skøn tale, man skulle næsten tro, at du kendte parret!”

Forældre til brudgom

”Tak for talen, den er perfekt. Jeg er lidt “misundelig” på dig, hvor let du får sproget til at flyde, og det der står dækker til fulde, hvad jeg mener.”

Respons fra erhvervsleder

..det er sejt, at du skriver taler til mig og er eksperten, der dechifrerer Trumps taler.

Kommentar fra fast kunde

“MANGE TAK for talen. Den er fuldstændig perfekt, og jeg er super glad for den.”

Besked fra Maiken

Brug for hjælp til din næste tale? Kontakt mig i dag: